Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 155 - 1.9 TD - колко ви е разхода???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 155 - 1.9 TD - колко ви е разхода???

Предложиха ми една Алфа с този двигател и собственика каза, че му горяла 9 градско и 6 извънградско Честно казано това ме учуди много ,защото имам Типо 1.6 бензин и то ми харчи около този разход!Мислех си , че този дизелов двигател на алфата ще харчи доста по-малко!Въпросът ми е такъв - нека тези които карат алфа с този двигател да споделят техният разход какъв е!Защото според мен тази която гледах аз харчи повече от нормалното, а и като се има в предвид, че всеки който продава кола си смалява 1-2 литра от него та съвсем...

много благодаря на всички които се отзоват на питането ми!!!

а, и още нещо!
    Този двигател 1.9 TD с верига ли е или с гумен ангр. ремък!

Comment

Абе съвсем реален си е разходът, който ти е казал. Моята харчи около 5/100 извън града и 7-9/100 в града в зависимост от движението, климатика и други фактори, а все пак двигателят и е поосъвременен мъничко. Имах колега с фият регата 1.9 ТД (ако не се лъжа този ДВГ е монтиран в 155-цата) и неговия разход беше същия. Предполагам колеги с 145/6-ци с 1.9ТД вадят сходни показатели.

Ако не греша за това, че двг-то на регатата е същото, то тогава е с ремък
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от alfa155Q4
        а, и още нещо!
        Този двигател 1.9 TD с верига ли е или с гумен ангр. ремък!
        не е с верига.

А за разхода : напълно си е нормален все пак си е доста тежичка колата ако си я карал де.
        AR 155 1,9 TD;
        Lancia 1,9 td

Comment

Working...
        X